Real Service Aps er et professionel rengøringsfirma som leverer ydelser i Aarhus-området, Randers og på hele Djursland. Vi har stor erfaring både med private og erhvervskunder. 

Vi gøre rent i private hjem, sommerhuse, kontorer, showrooms, klinikker, børnehaver, skoler og m.m. 

Udover rengøring tilbyder vi ejendomsvedligeholdelse (viceværtservice eller havearbejde) og håndværkerhjælp. 

Vores værdier:

Kvalitet 

Vi sætter stor pris på kvalitet. Vi træner vores medarbejder til at udføre en rigtig god stykke arbejde hver gang og de ved, at den bedste belønning er en glad kunde. 

Effektivitet 

I vores branche er effektiviteten en kernekompetence. Tid koster penge, derfor er det vigtig, at vores kunder kun betaler for den tid der er nødvendig til at løse en opgave. På grund af deres arbejdserfaring kan vores medarbejdere gennemføre en imponerende arbejdsbyrde på kort tid uden at påvirke kvaliteten. 

Stabilitet 

Vi bygge vores virksomhed på langsigtede relationer både med vores kunder og vores medarbejder – vi passer godt på dem og vi viser dem, at vi er stolte over, at de har valgt os. Vi tror på stabilitet og vi sørger for at det er det samme person der kommer hos vore kunde hver gang. Kunder og medarbejdere møder hinanden og udvikler tillid og et mere effektivt samarbejde. 

Respekt 

Vi lytter til vores kunder og vi respekterer deres ønsker samt deres tid. Vi forstår at tid er vigtig for os alle – derfor har vi stor respekt for tidplaner og frister.