håndværker

Vi er stolte af vores dygtige medarbejdere. De er meget fokuserede på hver enkelt opgave, og derfor kan du som kunde, vælge enhver service vi tilbyder med ro i sjælen, og vide at vi altid udfører et godt stykke arbejde.

 

Malerarbejde
Vi udfører både indendørs og udendørs maleropgaver.

 

Tømrerarbejde

Vi påtager os både små og store opgaver. Skal du have tegnet en tilbygning eller et projekt, tilbyder vi også det som en del af entreprisen. Vi søger også for at søge tilladelser hos de rigtige instanser.

 

Murerarbejde

Vi hjælper gerne med renovering af facader, opsætning af nye badeværelser eller udgravning og støbning af

fundament. 

 

Belægningsarbejde
Professionelt belægningsarbejde – smukt, holdbart og udført helt som aftalt. 

TOTAL ENTERPRISE

Real Service samarbejder med andre lokale partnere og underleverandører, på den måde sikrer vi os, at de leverer samme høje kvalitet og standard, som vi selv gør og stiller derfor også garanti for deres udførte arbejde. 


Hvis du vælger total entreprise hos Real Service, er vi ansvarlige for hele dit byggeprojekt. Vi varetager alt planlægning, budgettering og kontakt med underleverandører. Vi finder den bedste løsning sammen, tilpasset dine ønsker og budget.
 
Skal du købe hus, besigtiger vi gerne huset sammen med dig. Vi tilbyder professionel rådgivning og kommer gerne med tilbud på diverse byggeprojekter. 


Har du svært ved at sælge dit hus? Real Service kan hjælpe dig en komplet make-over af din ejendom. Fra oprydning til hovedrengøring, renovering og havearbejde. Vi har en komplet service-pakke til dig, der vil øge din ejendoms værdi på markedet, og gøre det mere attraktivt for potentiale købere.

Ring eller skriv  for et personlig tilbud, så det netop passer til jeres behov.